Tarih: 12.09.2025 15:23

Başkan Büyükkılıç, Milletvekili Ersoy ile İş İnsanı Çamlı’yı Konuk Etti

Facebook Twitter Linked-in

Cumhur İttifakı ortağı Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor'un önceki başkanı, iş insanı Ali Çamlı ile birlikte Başkan Büyükkılıç'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Büyükkılıç, Ersoy ve Çamlı'yı makamında konuk ederken ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "MHP Kayseri Milletvekilimiz Baki Ersoy ve Kayserispor'un önceki başkanı, iş insanı Ali Çamlı belediyemizi ziyaret etti. Nazik ziyaretleri için teşekkür eder, çalışmalarında kolaylıklar dilerim" dedi.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy ve Kayserispor'un önceki başkanı, iş insanı Ali Çamlı da misafirperverliğinden dolayı Başkan Büyükkılıç'a teşekkür etti.



Kayseri,Kayseri Belediyesi



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —