Tarih: 13.11.2025 08:11

Muratpaşa'da 10 Kasım Atatürk'ü Anma Töreni Düzenlendi

Facebook Twitter Linked-in

Çelenk Sunumuyla Başlayan Tören

Muratpaşa Belediye Başkan Vekili Canan Keleş'in Atatürk Anıtı'na çelenk sunumuyla tören başladı. Çok sayıda kent sakini ve belediye personelinin katıldığı anma etkinliğinde, saat 09.05'te sirene eşlik eden saygı duruşu gerçekleştirildi. Ardından İstiklal Marşı katılımcılar tarafından hep bir ağızdan okundu.



Atatürk'ün Mirasına Bağlılık Vurgusu

Başkan Vekili Keleş, törende yaptığı konuşmada Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü andı ve şunları söyledi: "10 Kasım, bizler için sadece bir anma değil, Ata'mızın bizlere emanet ettiği Cumhuriyet değerlerini koruma, onun ilke ve devrimlerini geleceğe taşıma kararlılığımızı gösterdiğimiz gündür. Bizler onun gösterdiği yolda; aklın, bilimin ve çağdaşlığın ışığında, eşit, özgür ve adil bir Türkiye için çalışmaya devam edeceğiz."



Cumhuriyet Meydanı'nda Anma

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ise Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen çelenk koyma töreninde andı.


Antalya,Muratpaşa Belediyesi

Antalya,Muratpaşa Belediyesi



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —