AÇIK HAVA MİNİKLER TAEKWONDO TURNUVASI BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

AÇIK HAVA MİNİKLER TAEKWONDO TURNUVASI BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

AÇIK HAVA MİNİKLER TAEKWONDO TURNUVASI BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Kütahya Belediyemiz ile Taekwondo Kütahya İl Temsilciliği iş birliğiyle düzenlenen Açık Hava Minikler Taekwondo Turnuvası, Kütahya Belediye Başkanımız Eyüp Kahveci’nin katılımıyla gerçekleştirildi.

Belediye bahçemizde gerçekleşen turnuvaya toplam 8 kulüp ve yaklaşık 80 sporcu katıldı. Müsabakalarda 12 hakem görev aldı. Kütahya, Eskişehir, Afyon, Tavşanlı ve Emet’ten gelen sporcularımızın katılımıyla gerçekleşen turnuva, minik taekwondocuların dostluk ve centilmenlik içinde mücadele ettiği renkli anlara sahne oldu.

Turnuva sonunda Afyon Erkmen Belediye Spor Kulübü birinci, Eskişehir Kamer Spor Kulübü ikinci, Kütahya ASSA İnşaat Spor Kulübü ise üçüncü olarak başarılarıyla göz doldurdu.

Dereceye giren sporcularımıza madalyalarını Belediye Başkanımız Eyüp Kahveci takdim ederek, genç sporcularımızı tebrik etti, spora ve sporcuya desteklerinin süreceğini bir kez daha vurguladı.

Kütahya Belediyemiz, sporun yaygınlaştırılması ve çocukların erken yaşta spora teşvik edilmesi amacıyla bu tür organizasyonlara katkı sağlamaya devam edecek. Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.
Kütahya,Kütahya Belediyesi


Sur Yapı Antalya’da 25.000 kişi yaşıyor

SUR YAPI YK BAŞKANI ELMAS; ‘2025 VARLIĞA DÖNME YILI OLACAK‘

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR