ADALET BAKANI YILMAZ TUNÇ, DEM PARTİ HEYETİNİ KABUL ETTİ

ADALET BAKANI YILMAZ TUNÇ, DEM PARTİ HEYETİNİ KABUL ETTİ

ADALET BAKANI YILMAZ TUNÇ, DEM PARTİ HEYETİNİ KABUL ETTİ

BAKAN TUNÇ: TERÖRÜN SONA ERMESİ, MİLLETİMİZİN HUZURLU BİR GELECEĞE KAVUŞMASI HEPİMİZİN ORTAK ARZUSUDUR

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, DEM Parti heyetini kabulüne ilişkin, "Görüşmede 'Terörsüz Türkiye' sürecine ilişkin kapsamlı değerlendirmelerde bulunduk. Ülkemizin kalkınmasının önünde en büyük engellerden biri olan ve yarım asırdan bu yana çok büyük acılar yaşatan terörün sona ermesi, milletimizin huzurlu bir geleceğe kavuşması hepimizin ortak arzusudur." ifadelerini kullandı.

Bakan Tunç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, TBMM Başkanvekili ve DEM Parti Van Milletvekili Pervin Buldan ve DEM Parti Şanlıurfa Milletvekili Mithat Sancar ile bakanlıkta bir araya geldiklerini bildirdi.

Görüşmede ‘Terörsüz Türkiye’ sürecine ilişkin kapsamlı değerlendirmelerde bulunduklarını belirten Bakan Tunç’un, paylaşımı şu şekilde:

“TBMM Başkanvekili ve DEM Parti Van Milletvekili Pervin Buldan ve DEM Parti Şanlıurfa Milletvekili Mithat Sancar ile Bakanlığımızda bir araya geldik. Görüşmede "Terörsüz Türkiye" sürecine ilişkin kapsamlı değerlendirmelerde bulunduk.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın güçlü liderliği ve sağlam iradesi, Devletimizin kurumlarının tam bir koordinasyon ve uyumuyla yürütülen süreçte atılan adımları ve yapılan çalışmaları konuştuk.

Ülkemizin kalkınmasının önünde en büyük engellerden biri olan ve yarım asırdan bu yana çok büyük acılar yaşatan terörün sona ermesi, milletimizin huzurlu bir geleceğe kavuşması hepimizin ortak arzusudur.

Sürecin hassasiyetle yürütülerek "Terörsüz Türkiye" hedefimizin hayata geçmesiyle birlikte Türkiye Yüzyılı'nı daha güçlü bir şekilde inşa edeceğiz. Her alanda kalkınmış, gelişmiş, daha büyük Türkiye'yi hep birlikte geleceğe taşıyacağız.”


Ankara,Adalet Bakanlığı


Sur Yapı Antalya’da 25.000 kişi yaşıyor

SUR YAPI YK BAŞKANI ELMAS; ‘2025 VARLIĞA DÖNME YILI OLACAK‘

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR