Andırın'da KAMEK Meslek Kursları İçin Kayıtlar Başladı

Andırın

Andırın'da KAMEK Meslek Kursları İçin Kayıtlar Başladı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin Meslek Edindirme Kursları (KAMEK), Andırın ilçesinde de başlıyor. Sekiz farklı branşta ücretsiz olarak düzenlenecek kurslara kayıtlar, KAMEK'in internet adresinden çevrimiçi yapılabiliyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların kişisel gelişimlerine katkı sağlamak, mesleki becerilerini artırmak ve yeni yetenekler kazandırmak amacıyla yürüttüğü Kahramanmaraş Meslek Edindirme Kursları (KAMEK) projesini şehir genelinde yaygınlaştırmaya devam ediyor. Şehir merkezinin yanı sıra Göksun, Çağlayancerit, Ekinözü ve Elbistan'da yoğun ilgi gören kurslar, şimdi de Andırın'da vatandaşlarla buluşacak.

Geniş Yelpazede Eğitim İmkanı

KAMEK çatısı altında düzenlenecek atölyelerde, alanında uzman eğitmenler eşliğinde akıl ve zeka oyunları, bağlama, gitar, robotik kodlama, resim, yaratıcı drama, ahşap boyama ve ahşap hediyelik eşya yapımı gibi pek çok branşta eğitimler verilecek. Kurslarda katılımcıların hem teorik hem de uygulamalı eğitimlerle kendilerini geliştirmeleri hedefleniyor.

Çevrimiçi Başvuru İmkanı

Kurslara katılmak isteyen vatandaşlar, başvurularını çevrimiçi olarak gerçekleştirebilecek. KAMEK kurslarına kayıt yaptırmak isteyenler, https://kamek.kahramanmaras.bel.tr adresi üzerinden başvuru formuna ulaşabiliyor.

Her Vatandaşa Bir Beceri Hedefi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, KAMEK projesiyle her vatandaşın ilgi duyduğu alanda kendini geliştirmesine imkan tanındığı vurgulandı.

Açıklamada, "Kahramanmaraş Meslek Edindirme Kursları, vatandaşların kişisel gelişimine katkı sağlarken aynı zamanda istihdama da destek oluyor. Her geçen gün daha fazla ilçeye ulaşarak bu imkanı genişletiyoruz. Tüm Andırınlı vatandaşları, yeteneklerini keşfetmek ve yeni beceriler kazanmak için KAMEK kurslarına bekliyoruz" ifadelerine yer verildi.


Kahramanmaraş,Kahramanmaraş Belediyesi


“Ford’lar İyilik İçin Doluyor” Projesi Başladı

350 bin TL’ye herkes Antalya’da tapu sahibi oluyor

Sur Yapı Antalya’da 25.000 kişi yaşıyor

SUR YAPI YK BAŞKANI ELMAS; ‘2025 VARLIĞA DÖNME YILI OLACAK‘

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi