Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, Salı günleri düzenlenen halk gününde vatandaşlarla bir araya geliyor. Makamında gerçekleşen ve randevusuz yapılan buluşmalarda, Kocagöz, Kepezlilerin istek, öneri ve sorunlarını birebir dinliyor. Demli çay eşliğinde geçen samimi görüşmelerde, vatandaşların dertleri paylaşılıyor.
Halk Günlerinde Sorunların Takibi
Görüşmeler sırasında gündeme gelen talepler, ilgili birimlere anında iletilirken, çözüm gerektiren konular yakından takip ediliyor. Sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket eden Başkan Kocagöz, ihtiyaç sahibi vatandaşlarla da bire bir ilgileniyor. Geçim sıkıntısı çeken vatandaşlar için ilgili birimlere talimat veren Kocagöz, destek mesajları iletiyor.
Öğrencilere Kitap Hediye Ediliyor
Halk gününe çocuklarıyla gelen ailelerle de yakından ilgilenen Başkan Kocagöz, minik misafirlere hediyeler veriyor. Ortaöğretim öğrencilerine ise Grigory Petrov’un "Beyaz Zambaklar Ülkesi" kitabını hediye ediyor. Kocagöz, öğrencilere bol bol kitap okumaları konusunda tavsiyelerde bulunuyor.
"Kepez'i Birlikte Yöneteceğiz"
Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, ilçeyi ortak akılla ve halkla birlikte yönetmeye devam edeceklerini ifade etti. Kocagöz, "Kimse Kepez'de yatağa aç girmeyecek. Çevrenizde, komşunuzda kimin neye ihtiyacı varsa bizlere lütfen bildirin" diyerek, vatandaşları hizmetlere yön vermeye davet etti.
Antalya,Kepez Belediyesi
Antalya,Kepez Belediyesi