Kepez’den Kızıllı yangınına müdahale desteği

Kepez’den Kızıllı yangınına müdahale desteği

Kepez’den Kızıllı yangınına müdahale desteği

Kepez Belediyesi, Kızıllı Mahallesi’ne yakın ormanlık alanda çıkan orman yangınına 5 su arasözü  ve 7 personelle söndürme çalışmalarına destek veriyor.

Antalya’nın Kepez İlçesi’ne bağlı Kızıllı bölgesinde henüz bilinmeyen bir nedenle orman yangını çıktı. Orman Bölge Müdürlüğü ve Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın söndürme çalışmalarına Kepez Belediyesi ekipleri de destek verdi. Fen İşleri Müdürlüğü 2, Temizlik İşleri Müdürlüğü 1, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ise 2 su arasözü ve 7 personelle söndürme çalışmalarına katıldı. Yangının çıktığı bölgeye kısa sürede ulaşan ekipler, yangın havuzuna ve yangın söndürme araçlarına su takviyesinde bulundu.

HER YANGIN GELECEĞİMİZİ DE YAKIYOR

Yangınlarla mücadele de kurumlar arası iş birliğinin büyük önem taşıdığını vurgulayan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz,”Bir orman, birkaç saatte yok oluyor ve yeniden oluşması onlarca yıl alıyor. Yanan bir ormanın ise ekosisteminin kendisini toplaması ve eski haline dönmesi en az 30 yılı buluyor. Her yangın sadece bugünü değil, geleceğimizi de yakıyor” dedi.

Antalya,Kepez Belediyesi


Sur Yapı Antalya’da 25.000 kişi yaşıyor

SUR YAPI YK BAŞKANI ELMAS; ‘2025 VARLIĞA DÖNME YILI OLACAK‘

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR