KONYA BÜYÜKŞEHİR’İN “TURİZM BULUŞMALARI”NA ÖNEMLİ TURİZM İNSANLARI KONUK OLUYOR

KONYA BÜYÜKŞEHİR’İN “TURİZM BULUŞMALARI”NA ÖNEMLİ TURİZM İNSANLARI KONUK OLUYOR

KONYA BÜYÜKŞEHİR’İN “TURİZM BULUŞMALARI”NA ÖNEMLİ TURİZM İNSANLARI KONUK OLUYOR

Konya Büyükşehir Belediyesi ve SKAL International Konya Başkanlığı iş birliğiyle düzenlenen Turizm Buluşmaları, önemli turizm insanlarını sektörle buluşturmaya devam ediyor. 

“Konya Turizmine İz Bırakanlar” temasıyla gerçekleştirilen programda uluslararası alanda faaliyet gösteren büyük bir otel zincirinin Genel Müdürü Rıza Elibol, Turizm Buluşmalarının konuğu oldu.

Konya Büyükşehir Belediyesi Turizm Müdürlüğü’nden yetkililer, SCALL İnternational Konya Şube Başkanı Fatih İşkin ile şehirdeki turizm ve otel sektörünün önde gelen temsilcilerinin bir araya geldiği programda, Elibol deneyimlerini ve sektöre dair görüşlerini paylaştı. 

Konya’nın turizm potansiyeli başta olmak üzere birçok konunun ele alındığı etkinlikte, sürdürülebilir turizm, marka şehir olma vizyonu ve uluslararası pazarlara açılım gibi konular ön plana çıktı.

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin Turizm Buluşmaları kapsamında düzenlediği programlar önümüzdeki dönemde de farklı konuklarla devam edecek.


Konya,Konya Belediyesi


Sur Yapı Antalya’da 25.000 kişi yaşıyor

SUR YAPI YK BAŞKANI ELMAS; ‘2025 VARLIĞA DÖNME YILI OLACAK‘

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR