Kütahya, 1. Anadolu Opera ve Bale Festivali'ne Ev Sahipliği Yaptı

Kütahya, 1. Anadolu Opera ve Bale Festivali

Kütahya, 1. Anadolu Opera ve Bale Festivali'ne Ev Sahipliği Yaptı

Festivale Protokol Katılımı

Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü tarafından "Opera ve Bale Her Yerde" temasıyla düzenlenen 1. Anadolu Opera ve Bale Festivali'ne katıldı.

Unutulmaz Bir Sanat Gecesi

Hezar Dinari Kültür Merkezi'nde il protokolünün katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte, İzmir Devlet Opera ve Balesi sanatçıları tarafından sahnelenen "Anadolu Topraklarından" konseri sanatseverlerle buluştu. Anadolu'nun köklü kültüründen ilham alınarak hazırlanan eserler, müzik ve dansın birleşimiyle izleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Kültürel Potansiyel Vurgusu

Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, etkinliğin şehrin kültürel ve sanatsal potansiyelini ortaya koyduğunu belirterek, kültür ve sanatın toplumun her kesimine ulaşmasının önemini vurguladı ve etkinlikte emeği geçenlere teşekkür etti.

Sanata Devam Desteği

Kütahya Belediyesi, sanatın her dalını şehirle buluşturmaya ve kültürel etkinliklere destek vermeye devam edeceğini açıkladı.

Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.
Kütahya,Kütahya Belediyesi

Kütahya,Kütahya Belediyesi


“Ford’lar İyilik İçin Doluyor” Projesi Başladı

350 bin TL’ye herkes Antalya’da tapu sahibi oluyor

Sur Yapı Antalya’da 25.000 kişi yaşıyor

SUR YAPI YK BAŞKANI ELMAS; ‘2025 VARLIĞA DÖNME YILI OLACAK‘

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi