Tanık Sergisi Ofis Sanat Merkezi'nde açıldı

Tanık Sergisi Ofis Sanat Merkezi

Tanık Sergisi Ofis Sanat Merkezi'nde açıldı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Anadolu Ajansı iş birliğiyle hazırlanan "Tanık" sergisi Ofis Sanat Merkezi'nde açıldı. Anadolu Ajansı'nın Tanık kitabında yer alan 50 fotoğraftan oluşan sergi, 26 Ekim'e kadar ziyaretçilere açık olacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ekim kültür sanat etkinlikleri, Anadolu Ajansı'nın "Tanık" kitabında yer alan fotoğrafların sergi açılışı ile başladı.

Belgesel niteliğinde fotoğraflar
Sergide, Anadolu Ajansı muhabirleri ve Filistinli gazetecilerin bölgede çektiği 50 fotoğraf yer aldı. Fotoğraflar, Gazze'de yaşanan olayları belgeliyor.

Geniş katılımlı açılış
Açılış programına Sakarya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Fikret Bayhan, SUBÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Alpay Şirin, Hizmet-İş Sendikası Sakarya Şube Başkanı Mehmet Mesut Gökdemir, AA Yurt Haberleri Müdürü Orhan Topal, AA Ankara Haberleri Müdürü Yücel Velioğlu, AA Sakarya Bölge Müdürü Enes Duran, fotoğraf sanatçıları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Sergi süresi
Anadolu Ajansı'nın Tanık kitabında yer alan fotoğraflardan oluşan sergi, 26 Ekim tarihine kadar ziyaret edilebilecek.

Sanatın evrensel dili
Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Alpay Şirin, açılış konuşmasında serginin bir sanat etkinliği olmanın ötesinde anlam taşıdığını belirtti. Şirin, "Fotoğraflar, Filistin'de yaşanan insanlık dramına tanıklık etmektedir. Bizler inanıyoruz ki sanatın dili evrenseldir" dedi.

Medyanın rolü
AA Marka Yöneticisi Erman Yüksel, Anadolu Ajansı olarak Ekim 2023'ten itibaren Gazze'de yaşanan olayları takip ettiklerini ifade etti. Yüksel, "Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz fotoğraf sergisi sadece görsel bir anlatım değil, aynı zamanda savaşın ve saldırıların acı yüzüdür" şeklinde konuştu.

Sergiyi gezen katılımcılar duygusal anlar yaşadı. Sergi 26 Ekim tarihine kadar ziyarete açık olacak.


Sakarya,Sakarya Belediyesi

Sakarya,Sakarya Belediyesi


“Ford’lar İyilik İçin Doluyor” Projesi Başladı

350 bin TL’ye herkes Antalya’da tapu sahibi oluyor

Sur Yapı Antalya’da 25.000 kişi yaşıyor

SUR YAPI YK BAŞKANI ELMAS; ‘2025 VARLIĞA DÖNME YILI OLACAK‘

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi